Hungarian kickboxing kup

Antoneli Cesarec dvije bronce, a Karli Bartolin seniorsko srebro

Objavljeno: 17.05.2016. mladenmandic

 

Na 22. Hungarian kickboxing World cupu koji je proteklog vikenda održan u Budimpešti, među natjecateljima iz 36 država, natjecale su se i članice Kickboxing kluba Krapina Antonela Cesarec i članica Kickboxing kluba Ninja iz Zaboka Karla Bartolin. U kategoriji djevojčica + 28 kilograma u konkurenciji devet prijavljenih natjecateljica, Antonela Cesarec osvojila je treće mjesto, a isti rezultat ponovila je i u kategoriji djevojčica + 32 kilograma među osam prijavljenih natjecateljica. Karla Bartolin osvojila je drugo mjesto i srebrnu medalju u kategoriji seniorki do 65 kilograma. U njenoj kategoriji bilo je sedam natjecateljica.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba