Međunarodni dan sestrinstva

Članovi HNS-a Radoboj i Jesenje posjetili medicinske sestre i tehničare te im zahvalili na predanosti u radu

Objavljeno: 16.05.2016. Jelena Jazbec

Povodom Međunarodnog dana medicinskih sestara, koji se obilježava 12. svibnja, članovi HNS-a Radoboj i Jesenje posjetili su medicinske sestre i tehničare na području svojih općina, uručili im prigodne poklone i zahvalili na predanosti u radu.
U Radoboju, Interesni odbor mladih i ženska inicijativa HNS-a Radoboj, s predsjednikom podružnice HNS-a Radoboj Robertom Mikšom, posjetili su medicinsku sestru Petru Petreković, koja radi u ordinaciji opće medicine doktorice Štefanije Kunštek, te medicinskog tehničara Ivana Šemničkog, koji radi u stomatološkoj ordinaciji doktorice Lukrecije Tušek. Istovremeno je u Jesenju Interesni odbor Mladih HNS-a na čelu s predsjednikom Matijom Galovićem obišao medicinske sestre koje rade na području općine Jesenje.
– Sestrinstvo je poziv koji aktivno uključuje brigu za zdravlje čovjekovog tijela i duše. Zbog toga svi dugujemo veliku zahvalnost nesebičnim ženama – medicinskim sestrama – koje danonoćno bdiju s ljubavlju nad malenim bebama, djecom, starcima i ljudima svih
dobi – poručili su HNS-ovci.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba