Skupština zagorskog HDZ-a

Sa skoro tri puta više glasova od dr. Damira Plečka, Žarko Tušek i dalje na čelu zagorskog HDZ-a

Objavljeno: 15.05.2016. mladenmandic

 

Nešto prije ponoći, sinoć je u Krapini prebrojavanjem glasova i objavom rezultata, završena Izborna skupština HDZ-a Krapinsko – zagorske županije. Od ukupno 301 delegiranih članova HDZ-a, na Skupštini je prisustvovalo 280 delegata. Dosadašnji predsjednik zagorskog HDZ-a Žarko Tušek, uvjerljivo je pobijedio svog protukandidata dr. Damira Plečka iz Krapinskih Toplica, člana predsjedništva Županijskog odbora HDZ- koji je zaposlen u Specijalnoj bolnici u Krapinskim Toplicama. Žarko Tušek je osvojio 203 glasa, a njegov protukandidat dr. Damir Plečko dobio je 75 glasa, uz dva nevažeća glasačka listića.

– HDZ je stabilna stranka, pojedinačno najjača u Krapinsko – zagorskoj županiji, koja se u posljednjim demokratskim izborima dodatno osnažila i koja će u vremenima koja su pred nama to znati i iskoristiti – rekao nam je Žarko Tušek nakon što je ponovo izabran za predsjednika zagoskog HDZ-a.

Čestitao je i svima od 39 novoizabranih članova zagorskog Županijskog odbora HDZ-a te dodao kako je pred njima veliki zadatak da se što bolje pripreme za predstojeće lokalne izbore.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba