Međunarodni dan obitelji

Okrugli stol na temu “Zdrava obitelj i izazovi suvremenog načina života” u ponedjeljak u Zaboku

Objavljeno: 13.05.2016. Jelena Jazbec

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana obitelji, Krapinsko – zagorska županija u suradnji s Centrom za socijalnu skrb Krapina, županijskim Domom zdravlja i Zavodom za javno zdravstvo, organizira okrugli stol na temu “Zdrava obitelj i izazovi suvremenog načina života”, u ponedjeljak u 11 sati u Velikoj galeriji grada Zaboka. Cilj okruglog stola je podizanje svijesti o obitelji kao osnovnoj zajednici društva i naglašavanje važnosti očuvanja zdravog života za održivu budućnost.

_________________________________________________________________________________________________

U utorak dva stručna predavanja o razvoju mozga
U utorak će se u zabočkoj Velikoj galeriji održati stručno predavanje na dvije teme – “Utjecaj naslijeđa i vanjskih čimbenika na rani razvoj mozga”, o čemu će govoriti prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, spec. pedijatar, i “Razvoj dječjeg mozga prije rođenja”, o čemu će govoriti prof. dr. sc. Aida Salihagić Kadić. Predavanje počinje u 18.30 sati.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba