“Ekipa za 5+”

Na Festivalu matematike u Puli, Centar izvrsnosti Krapina osvojio šesto i osmo mjesto

Objavljeno: 10.05.2016. Jelena Jazbec

Centar izvrsnosti Krapina po drugi je puta sudjelovao na Festivalu matematike, koji se proteklog tjedna održavao u Puli. U ekipnom natjecanju “Ekipa za 5+”, Centar su predstavljale dvije ekipe učenika iz osnovne i srednje škole.

Pod mentorstvom profesorice Renate Spiegl, sudjelovali su učenici Srednje škole Krapina: Valentino Kunštek (2.c), Mihael Grmovšek (3.c), Timon Spiegl (3.c) i Suzana Inkret (4.d). U konkurenciji 58 ekipa, zauzeli su šesto mjesto.
Po prvi puta, ove se godine na Festivalu natjecala i mlađa ekipa, u kategoriji učenika petih i šestih razreda, koja je od ukupno 43 ekipe, zauzela osmo mjesto. U ekipi su bili: Hrvoje Žlepalo i Tibor Rukav, učenici 6. razreda, te Matija Tušek i  Marija Hrček, učenici 5. razreda, pod mentorstvom Dragice Šalković.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba