Suvremena duhovna glazba

Na jubilarnom 20. Krapinafestu ove nedjelje, nastupit će više od 20 izvođača

Objavljeno: 09.05.2016. Jelena Jazbec

Poznati festival duhovne glazbe, jubilarni 20. Krapinafest, održat će se ove nedjelje u krapinskoj Festivalskoj dvorani, s početkom u 19 sati.
Program započinje već u 17 sati, svetom misom u crkvi sv. Katarine Aleksandrijske, a nastavlja se otvorenjem izložbe “Krapinafest – 20 godina suvremene duhovne glazbe”, u 18 sati. Na središnjem događaju u Festivalskoj dvorani, nastupit će poznati izvođači: Čedo Antolić, Ivica Pepelko, Željka Marinović, Kefa, Davor Terzić, p. Janez Ferlež, Kristina Jurman, Dragutin Hrastović, Aledory, Danijela Sisgoreo Morsan, Antonio Tkalec, Kikići i Genijalci, fra Miroslav Petrac, Siniša Česi, Veronika Jambrek, MVA “Krunica”, VA “Lira”, Magnificat Band, Zbor “Bolji svijet”, Ivan Benc i Dječji zbor župe Krapina “Isusovi anđeli”. Organizatori “Krapinafesta” su Zbor “Bolji svijet” i Franjevački samostan u Krapini, a događaj se odvija pod pokroviteljstvom predsjednice RH Kolinde Grabar – Kitarović. Ulaz je slobodan za sve posjetitelje.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba