Zagorski obrtnici na sajmu u BiH

Stari zagorski tradicijski obrti i zanati, njih 15, na sajmu u Tuzlanskom kantonu

Objavljeno: 07.05.2016. mladenmandic

Hrvatska obrtnička komora organizirala je, i s 30 posto troškova standardno uređenog izložbenog prostora, sufinancirala nastup svojih članova na sedmom Međunarodnom sajmu poduzetništva i obrta GRAPOS – EXPO Gračanica 2016. u Tuzlanskom kantonu u Bosni i Hercegovini. Međunarodni sajam u Gračanici, jedna je od tri najvažnije sajamske izložbe u Bosni i Hercegovini s preko 300 izlagača iz sedam država, na kojoj se okupilo oko 22.000 posjetitelja, od čega oko 70 posto specijaliziranih posjetitelja – tvrtki i obrta.

U suorganizaciji Obrtničke komore Krapinsko – zagorske županije, na Sajmu je sudjelovalo 15 izlagača tradicijskih obrta. U zasebnoj vitrini dali su presjek tradicijskih obrtničkih zanimanja putem uzoraka proizvoda. Posjetiteljima sajma svojim proizvodima i uslugama predstavili su se „EPO- energetsko procesna oprema“ iz Oroslavlja s ponudom aluminijskih i PVC profila i usluge obrade, obrt „PROMEGA“ iz Radoboja prezentirao je ponudu nosača i konzola javne rasvjete i model svjetiljke, obrt „DUNI“ ljevaonica obojenih metala“ iz Kumrovca predstavio je putem novih promotivnih materijala ponudu jedne od najstarijih ljevaonica u Hrvatskoj, a dobrovoljni član HOK-a, tvrtka „Roto kruna d.o.o.“ novu ponudu alata za obradu drva – tračne i roto – rašpe.

Posjetiteljima Sajma su dijeljeni i katalozi tradicijskih obrta, katalog građevinara i katalog metaloprerađivača Krapinsko – zagorske županije.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba