“Memorijal za Kozma”

Žestoka rock svirka i humanitarna akcija ovog petka na Hušnjakovom

Objavljeno: 04.05.2016. Jelena Jazbec

“Memorijal za Kozma”, memorijalni koncert povodom 10. obljetnice smrti prerano preminulog Nikole Hršaka zvanog Kozmo, održat će se po prvi puta u Nikolinom rodnom gradu Krapini, ovog petka s početkom u 21 sat, na Hušnjakovom, u dvorištu Nendertal Puba. Organizatori najavljuju žestoku rock svirku bendova Erotic Biljan And His Heretics iz Zagreba, Dik O’braz iz Samobora i Marko i Darko iz Zagreba. Koncert je humanitarnog karaktera, a prikupljat će se dobrovoljni prilozi za socijalnu samoposlugu u Krapini. Također, Foto klub Krapina, u suradnji s Udrugom “Pleme špiljskog medvjeda”, omogućit će fotografiranje s pračovjekom te na taj način prikupljati dobrovoljne priloge za obitelj iz Gornje Pačetine koja je nedavno ostala bez jedinog hranitelja.

 

– Pozivamo vas da podržite ovu akciju i pomognete potrebitima, a pritom se i dobro zabavite uz kvalitetnu rock muziku – poručuju organizatori, Darke promotion i Udruga Tavan. U slučaju kiše, koncert se otkazuje.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba