Dječji vrtić “Naša radost”

U dječjem dvorištu, eko oazi s voćnjakom, vinogradom i povrtnjakom, izgrađena drvena vrtna kućica

Objavljeno: 03.05.2016. Jelena Jazbec

Pregradski Dječji vrtić “Naša radost”, zahvaljujući donacijama dobivenima na natječajima Privredne banke i HEP-a te “Veseloj tržnici”, organiziranoj prošle godine, dobio je vrtnu kućicu u dječjem dvorištu.

– U našem dječjem dvorištu, koje izgleda kao mala eko oaza s voćnjakom, vinogradom i povrtnjakom, nedostajala je jedna prava vrtna kućica. Hvala “Kostelgrad projektu” koji je iz naše ideje napravio pravi mali projekt, po kojem je poduzeće “Stolmont” izradilo kućicu. Hvala i Vladi Ivanjku što nam je pomogao u pripremi terena za postavljanje iste. Nadamo se da ćemo dolaskom toplijih dana moći organizirati jedno druženje za roditelje, djecu i odgojitelje, kako bismo je zajednički obojali, tj. zaštitili lakom – poručuju iz vrtića.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba