Općinsko vijeće Gornje Stubice

Proračun rebalansom povećan za 470 tisuća kuna

Objavljeno: 03.05.2016. mladenmandic

 

Općinsko vijeće Gornje Stubice donijelo je prvu izmjenu ovogodišnjeg proračuna. Proračun je planiran u iznosu od 12 milijuna i 830 tisuća kuna, a s prvom izmjenom povećan je za dodatnih nešto manje od pola milijuna kuna te sada iznosi 13 milijuna i 300 tisuća kuna.
Kako je naglasio gornjostubički općinski načelnik Jasmin Krizmanić, radi se o korekciji koja je uslijedila nakon usvajanja državnog proračuna. S obzirom da Gornja Stubica spada u kategoriju gradova i općina do 75 posto razvijenosti, potpomognuta je od strane države, te je sada taj novac uvršten u proračun. Proračun je povećan i za više od 200 tisuća kuna namijenjenih javnim radovima.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba