Jednoglasna odluka

Zoran Gregurović ostaje na čelu krapinskog HDZ-a

Objavljeno: 29.04.2016. Jelena Jazbec

Na Izbornoj skupštini u četvrtak, 130-ak izaslanika jednoglasno je izabralo gradonačelnika Krapine Zorana Gregurovića za predsjednika Gradske organizacije HDZ-a Krapina.

Uspješan rad

Gregurović je, prema mišljanju izaslanika, GO HDZ-a uspješno vodio u proteklom mandatu, čime je zaslužio jednoglasnu podršku. Izabrani su i novi članovi Gradskog i Nadzornog odbora. Na Izbornoj skupštini bili su županijski predsjednik HDZ-a i saborski zastupnik Žarko Tušek, predsjednik OO HDZ-a Hum na Sutli i pomoćnik ministra poduzetništva za međunarodnu suradnju, investicije i inovacije Mario Antonić, predsjednik Gospodarske komore KZŽ Josip Grilec, članovi predsjedništva ŽO HDZ-a KZŽ Mato Regvar i Damir Plečko, predsjednik MHDZ-a KZŽ Miroslav Ivanković, Član ŽO HDZ-a KZŽ Ivan Jarnjak, predsjednik Zajednice branitelja HDZ “Gojko Šušak” KZŽ Željko Herceg i drugi gosti.

Sve više ljudi

Gregurović je izaslanicima zahvalio na povjerenju te izrazio zadovoljstvo aktualnom situacijom u krapinskom HDZ-u, u koji se uključuje sve veći broj ljudi. Također je naglasio kako pruža apsolutnu podršku sadašnjem predsjedniku županijske organizacije Žarku Tušeku za novi mandat na toj poziciji.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba