Dinamovci u Radoboju

Marko Pjaca: Ligu prvaka osvojit će Atletico, a titulu hrvatskog prvaka, zna se – Dinamo

Objavljeno: 29.04.2016. Jelena Jazbec

 

Mladi Dinamovi nogometaši Marko Pjaca i Marko Rog danas su posjetili općinu Radoboj. Na igralištu NK Radoboj družili su se s najmlađim obožavateljima, koji su željno iščekivali fotografiranje sa svojim nogometnim idolima.
– Lijepo je vidjeti da možemo razveseliti djecu. Nama je drago vidjeti koliko njima znači naš dolazak i uvijek je lijepo biti dio ovakvih akcija – rekao je Rog.

Uspješna suradnja

Ovaj posjet rezultat je uspješne suradnje između NK Radoboj i GNK Dinamo, a iniciran je činjenicom da je Marko Pjaca radobojskog podrijetla, odnosno, njegova baka rodom je iz Orehovca Radobojskog.
– Već dugo nisam bio ovdje, s obzirom na sve obaveze, i drago mi je što sam došao. Vidim da se dosta toga promijenilo – otkrio nam je Pjaca, koji je rekao i kako se uspješno oporavio od ozlijede, a trenutno hvata formu za Europsko prvenstvo. Naglasio je kako bi ga za početak razveselio prolazak skupine u Francuskoj. Iako je na naše pitanje tko će osvojiti Ligu prvaka, dugo razmišljao, na kraju se ipak odlučio za Atletico Madrid. O odlasku iz Dinama, kako je rekao, još ne razmišlja, trenutno je koncentriran na kup i ligu, te očekuje novi naslov prvaka.

Mamić ostaje trener

– Imamo četiri boda prednosti i tri kola do kraja, tako da moramo sve pobijediti da bismo bili prvi. No, mi vjerujemo u sebe i mislim da ćemo to i ostvariti – rekao je, istaknuvši kako, prema njegovom mišljenju, Dinamo ni sljedeće sezone neće promijeniti trenera.
Pjaca i Rog djeci su darovali Dinamove bilježnice i kemijske olovke, podijelili autograme, fotografirali se, a naposlijetku i zaigrali nogomet na radobojskom igralištu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba