Općinsko vijeće Mača

Utvrđen program proslave Dana općine i dobitnici općinskih priznanja

Objavljeno: 28.04.2016. mladenmandic

Uoči skorog obilježavanja Dana općine u Maču je održana sjednica Općinskog vijeća na kojoj je imenovano peteročlano Povjerenstvo za provedbu pripremnih radnji za obilježavanje Dana Općine. U Povjerenstvu su Stjepan Špoljar, Zvonko Srečić, Mladen Tuškan, Stjepan Androić i Dragica Čehulić.

Dan otvorenih vrata

Utvrđen je prijedlog programa obilježavanja sa središnjom proslavom 13. svibnja. Organizirat će se i Dan otvorenih vrata Općine gdje će svi zainteresirani mještani moći dobiti uvid u način rada službi Jedinstvenog upravnog odjela, Općinskog vijeća i načelnika. Bit će organiziran i Dan udruga, koje će se predstaviti na prostoru ispred Doma kulture, gdje će udruge biti dostupne građanima za sve informacije o svojem radu.
Uz Dan općine tradicionalno će se uručiti i javna priznanja. Ove godine dobitnici će biti Monika Sedak i Mateja Bartolin iz KUD-a Ljudevit Gaj, Ivan Marković osnivač, voditelj i dirigent Limene glazbe DVD-a Mače, Mario Čehulić iz NK Gaj, i Šahovski klub Gaj Mače.

Tamburaška noć

Budući da su u tijeku i pripreme za tradicionalnu manifestaciju “Tamburaška noć”, vijeće je odobrilo KUD-u Ljudevit Gaj besplatno korištenje prostora na sajmištu u svrhu održavanja ove manifestacije koja će se održati od 7. do 10. srpnja, s time da Društvo osigura nesmetano održavanje sajma u subotu 9. srpnja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba