Sponzorirani članak

Proslava Praznika rada u Hotelu Toplice, oazi opuštanja, dobre zabave i zdravlja

Objavljeno: 22.04.2016. Jelena Jazbec

Ako žudite za predahom od svakodnevnih obaveza i čeznete za bijegom u zonu opuštanja i dobre zabave, najmoderniji zagorski vodeni park Aqua Vivae Krapinske Toplice savršeno je mjesto za vas. Svoj idealan i nezaboravan vikend i proslavu Praznika rada isplanirajte već danas, a u tome će vam pomoći odlični aranžman paketi Hotela Toplice, vaše oaze zdravlja.

Šetnja i tradicionalni grah

Paket, raspoloživ od 29. travnja do 1. svibnja, uključuje smještaj u jednokrevetnoj ili dvokrevetnoj sobi na bazi polupansiona, neograničeno korištenje hotelskog bazena s whirlpoolom i fitness dvorane te jednu cjelodnevnu ulaznicu za vodeni park Aqua Vivae.
Na Praznik rada organizirana je šetnja Topličkim pješačkim prstenom, piće dobrodošlice po povratku iz šetnje, porcija graha s kobasicama te druženje na terasi hotela uz glazbeni sastav.

Oslobodite se stresa

Odaberite hotelski paket “Prvi maj” ili jednostavno dan provedite u vodenom parku koji je za sve posjetitelje tijekom tjedna otvoren od 9 do 21 sat, a subotom i do 23 sata. Uživajte u pravoj snazi prirodne ljekovite termomineralne vode, inhalirajte se ukoliko imate problema s proljetnim alergijama, opustite se uz podvodne masaže, ronite u Ronilačkom centru “Zaron”, oslobodite se stresa i proslavite Praznik rada čineći nešto dobro za sebe i svoju obitelj.
Kako biste ostvarili 30 posto popusta, kupite kupon putem portala Megabon i još danas rezervirajte svoj smještaj!
Za rezervacije i dodatne informacije, nazovite broj telefona 049 202 202 ili pošaljite svoj upit na e-mail adresu: [email protected]

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba