Marija Bistrica

O darovitosti, kreativnosti, poduzetnosti i budućnosti mladih, danas će govoriti astronom i edukator Korado Korlević

Objavljeno: 22.04.2016. Jelena Jazbec

Učitelj, astronom i poznati edukator Korado Korlević danas će, s početkom u 19.15 sati, u Velikoj dvorani Bluesun Hotela Kaj u Mariji Bistrici, održati predavanje i prezentaciju na temu “Daroviti, kreativni i poduzetni – mijenjaju svijet?” Predavanje je namijenjeno djeci, učenicima, studentima, roditeljima, učiteljima, poduzetnicima, liječnicima, ravnateljima, predstavnicima OPG-ova, starih zanata, civilnih i kulturnih udruga te udruga mladih Marije Bistrice i Hrvatskoga zagorja. Korlević će govoriti o tome koliko danas u Hrvatskoj vrijede darovitost, poduzetnost, rad, znanje i kreativnost, te otkriti kakva budućnost očekuje mlade naraštaje. Moderatori su Branimir Bilić i Julio Car, organizator je Ogranak Matice hrvatske u Mariji Bistrici, a suorganizatori Osnovna škola Marija Bistrica i Općina Marija Bistrica. Ulaz je slobodan za sve posjetitelje.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba