Pokušaj krađe u Zaboku

Provaljeno u skladište Croduxa, ništa nije ukradeno, no šteta je oko pet tisuća kuna

Objavljeno: 21.04.2016. mladenmandic

Ujutro oko 3 sata nepoznati počinitelj ili više njih, nasilno su kroz vrata na bočnom ulazu provalili u prostorije Benzinske postaje Crodux derivati na Industrijskoj cesti, odnosno Prilazu dr. Franje Tuđmana u Zaboku i ušli u skladište. Kako su nam rekli u PU krapinsko – zagorskoj, ništa nije ukradeno, no provalom je nastala materijalna šteta od oko pet tisuća kuna.

Ukraden motocikl

U Tomaševcu kraj Klanjca, nepoznati počinitelj nasilno je ušao u kuću, koja se ne koristi, iz koje je otuđio motocikl, oštetivši 69-godišnjeg vlasnika za nekoliko tisuća kuna. U Zaboku nepoznati počinitelj ukrao je novčanik s radnog stola u uredu u kojem se nalazio novac u iznosu od nekoliko stotina kuna i osobne kartice u vlasništvu 62-godišnjaka.

Predano streljivo

Osoba koja je željela ostati anonimna u sklopu akcije “Manje oružja,manje tragedija” dragovoljno je predala 71 komad puščanog streljiva. Policija i dalje poziva građane da im se pridruže u akciji “Manje oružja – manje tragedija” bez ikakvih prekršajnih ili kaznenih sankcija.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba