SPONZORIRANI ČLANAK

Kamatica – stambeni krediti uz još povoljniju kamatu u Wüstenrotu

Objavljeno: 20.04.2016. zagorjeinternational

Davor Brlić, direktor regije Sjeverna Hrvatska Wüstenrot grupacije te voditeljica njihova krapinskog ureda Nataša Hršak i financijska stručnjakinja Iva Jedvaj, pojasnili su zašto bi se stambeni kredit trebao uzeti baš u Wüstenrotu.

– Kamatne stope su isključivo fiksne tijekom cijelog roka otplate, što znači da je i anuitet jednak od početka do konačne otplate kredita, bilo da se radi o kunskim kreditima ili kreditima uz valutnu klauzulu. Također, proces odobravanja kredita je vrlo brz, od zaprimanja kompletne dokumentacije, do odobravanja kredita prođe nekoliko dana, a interkalarna kamata se ne naplaćuje, rekao je Brlić, dodajući da su troškovi obrade kredita već uključeni u otplatnu ratu kredita, dakle iz kredita se ne plaća ništa dodatno.

Prijevremena otplata

– Onaj iznos kredita koji ste tražili bit će isplaćen u cijelosti. Moguće je u bilo kojem trenutku ranije otplatiti kredit u cijelosti ili djelomično bez plaćanja bilo kakvih troškova za prijevremenu otplatu, zaključio je Brlić.

Nataša Hršak dodala je kako se posebno posvećuju svakom klijentu bez obzira na vrijeme i da nije problem objasniti svaki detalj te mu pomoći u prikupljanju kreditne dokumentacije, a nude mu se jednake kamate kao i djelatnicima Wüstenrota.

– Wüstenrot ne uvjetuje prijenos primanja jer znamo da to uopće nije jednostavno niti vam kao uvjet za realizaciju kredita nudimo na potpis pakete usluga. Također su nam na raspolaganju različiti modeli instrumenata osiguranja kredita, kako bi klijent odabrao one koji mu najviše odgovaraju. Kredit se može realizirati odmah i bez vlastitih sredstava i ne morate biti naš klijent, pojašnjava Hršak.

Pojeftinjenje kredita

– Kredit se plasira s minimalnim anuitetom kako biste ga mogli podići ukoliko vam je kreditna sposobnost upitna, no kasnije možete povećati uplate koje automatizmom smanjuju glavnicu i skraćuju rok otplate, te time pojeftinjuje cijeli kredit. Zapravo, sami regulirate svoje uplate, što je odlika jedino Wüstenrot stambenih kredita, zaključila je Iva Jedvaj.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba