Akcija HZZ-a

Započela prezentacija srednjoškolskih zanimanja

Objavljeno: 19.04.2016. mladenmandic

 

Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Krapina, u suradnji sa zagorskim srednjim školama i uz potporu Krapinsko – zagorske županije i ove će godine održati u svim osnovnim školama u Zagorju prezentaciju srednjoškolskih zanimanja i programa za učenike osmih razreda i njihove roditelje.

Ciklus prezentacija započeo je u ponedjeljak u Osnovnoj školi Augusta Cesarca u Krapini.
Zamjenica župana Jasna Petek je rekla kako je ideja vodilja prilikom organiziranja prezentacija bila spoznaja da se osmašice i osmaši nalaze pred prvim velikim izborom u svojem životu i da im u tome treba podrška roditelja, zajednice i nastavnika.

– Najvažnije je odabrati ono što ćete moći raditi s ljubavlju. Krapinsko – zagorska županija i ove jeseni će raspisati natječaj za stipendije, ali će biti uvedena dodatna kategorija – stipendije za deficitarna zanimanja – rekla je zamjenica župana Jasna Petek.

Roditeljima i učenicima obratili su se i potpredsjednik Hrvatske obrtničke komore i predsjednik zagorske Obrtničke komore Davor Pleško, ravnateljica Područnog ureda za zapošljavanje u Krapini Mirjana Jurman i ravnatelj OŠ Augusta Cesareca Milorad Videković.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba