Srednja škola u Krapini

Sutra od 10 do 15 sati proljetno izdanje Sajma poslova

Objavljeno: 11.04.2016. Jelena Jazbec

U Sportskoj dvorani Srednje škole Krapina, sutra će se od 10 do 15 sati održati proljetno izdanje Sajma poslova. Sajam poslova organizira krapinski Zavod za zapošljavanje pod pokroviteljstvom Krapinsko – zagorske županije i Grada Krapine.

Sajam poslova prilika je za ostvarenje neposrednih kontakata između poslodavaca, onih koji traže zaposlenje, obrazovnih sustava te svih onih koji su na tržištu rada.

Na Sajmu će se u sklopu obilježavanja Europskog dana poslodavaca, održati i okrugli stol “Kako uskladiti potrebe tržišta rada”, s panelistima iz gospodarstva i obrazovanja, kao i radionice za nezaposlene osobe i više edukativnih tribina.

Za učenike osnovnih škola bit će također organizirana i prezentacija deficitarnih zanimanja. Zainteresirani za rad na europskom tržištu rada, u sklopu Sajma, moći će dobiti i odgovore na pitanja o mogućnostima zapošljavanja u zemljama Europske unije.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba