Odličan rezultat

Talentirane nogometašice Srednje škole Krapina osvojile broncu na poluzavršnom natjecanju Državnog prvenstva u futsalu

Objavljeno: 06.04.2016. Jelena Jazbec

Na poluzavršnom natjecanju Državnog prvenstva u futsalu za djevojke, održanom prošlog tjedna u Sisku, ekipa Srednje škole Krapina osvojila je treće mjesto. Na natjecanju su nastupile pobjednice županijskih natjecanja. Prvo mjesto osvojila je SŠ Dugo Selo, predstavnica Zagrebačke županije, drugo mjesto domaćin Tehnička škola Sisak, predstavnica Sisačko-moslavačke županije, treće mjesto SŠ Krapina i četvrto mjesto Gimnazija Bjelovar, predstavnica Bjelovarsko-bilogorske županije.

– Ovo je svakako povijesni rezultat vrijedan pamćenja, budući da je SŠ Krapina u ovoj školskoj godini prvi puta formirala žensku futsal ekipu, koja nema tradiciju kao školska sportska društva iz konkurencije. Odličnom igrom na županijskom natjecanju i osvajanjem prvog mjesta, učenice SŠ Krapina dobile su priliku za potvrdu svoga uspjeha i na mnogo višem i težem rangu natjecanja, poluzavršnici Državnog prvenstva, te su u Krapinu donijele veliku brončanu medalju – poručuju iz škole.

Za futsal ekipu SŠ Krapina nastupale su Petra Bračević, Nikolina Draganić, Lana Horvat, Ivana Janžek, Laura Kolenko, Marta Obadić, Lana Pavić, Lucija Peček, Klaudija Petek i Kristina Šeligo, pod vodstvom profesora Franje Rozijana.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba