Policijski apel građanima

“Predložite lokacije na kojima ćemo 21. i 22. travnja nadzirati brzinu vozila”

Objavljeno: 04.04.2016. mladenmandic

S ciljem smanjenja prometnih nesreća uslijed nepropisne brzine kretanja vozila, odnosno povećanja broja vozača koji poštuju prometne propise i prometne znakove kojima se ograničava brzina kretanja vozila na prometnicama, od 18. do 24. travnja, na području Europske unije, svih PU u Hrvatskoj, pa tako i na području PU krapinsko – zagorske, provodit će se pojačani nadzor brzine kretanja vozila.

U sklopu pojačanog nadzora 21. i 22. travnja, u četvrtak i petak provodit će se 24-satna akcija nadzora brzine kretanja vozila.
Iz PU krapinsko – zagorske pozivaju sve građane da se uključe u provedbu akcije tako da policiji predlože lokacije za obavljanje nadzora brzine kretanja vozila, odnosno da predlože mjesta na kojima bi tijekom akcije policijski službenici trebali vršiti nadzor brzine kretanja vozila. Predložene lokacije trebale bi biti one za koje se smatra da na njima vozači ne poštuju ograničenja brzine kretanja vozila.

Policija građane obavještava da imaju prigodu neposredno se uključiti u provedbu 24-satne akcije, a sve zainteresirane mole da im do petka 15. travnja dostave prijedloge za mjesta na kojima bi se trebalo obavljati nadzor brzine kretanja, te zamolbe za uključivanje u akciju i to na e-mail adresu [email protected].

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba