NEVJEROJATNA KRAĐA

Iz zgrade MUP-a ukrali 280 tisuća eura i dva kilograma zlata!

Objavljeno: 04.04.2016. mladenmandic
Nepoznati počinitelji provalili su sinoć u Ured načelnika službe organiziranog kriminala Željka Dolačkog, u zgradi MUP-a u Heinzelovoj i ukrali dva kilograma zlata i gotovo nevjerojatnih 280 tisuća eura. Ujutro je pronađen prevrnut provaljeni sef, a počinitelj ili više, njih ušli su na drugi kat zgrade preko vanjskih požarnih stepenica. Još nije poznato jesu li uz novac i zlato otuđeni i povjerljivi dokumenti. Informaciju o provali potvrdili su i u policiji. Inače, na porti zgrade u Heinzelovoj, 24 sata nalazi se dežurni policajac. Očevid je u tijeku, a na poprištu događaja nalazi se uz policiju i Državno odvjetništvo.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba