GLUMAČKI FESTIVAL

“Kaos iza kulisa” večeras otvara deveto izdanje GFUK-a

Objavljeno: 01.04.2016. Alen Brodar

Večeras će u Krapini svečano biti otvoren 9. Glumački festival u Krapini i po Zagorju. U 17 dana, počevši od danas, bit će ispričano devet kazališnih priča na dvjema festivalskim pozornicama u Krapini te u više od 20 dvorana gradova i općina diljem Hrvatskog zagorja.

Ukupno čak 30 izvedbi – od klasične komedije do suvremenih monokomedija i satiričnih predstava zabavljat će publiku, za što će se pobrinuti odlični glumci, kao što su Peđa Gvozdić, Mladen Čutura, Zlatan Zuhrić Zuhra, Ljubomir i Jan Kerekeš, Ksenija Pajić, Damir Lončar, Filip Jurčić, Ivica Zadro, Igor Mešin i drugi.

U subotu dvije predstave

Tako će GFUK večeras u 20 sati u krapinskoj Festivalskoj dvorani otvoriti predstava “Kaos iza kulisa”, Gradskog kazališta “Zorin dom” Karlovac. Te će večeri nakon predstave, ispred dvorane, koncert održati i zagorski bend La Gef, a osim u dobroj glazbi, posjetitelji će, najavljeno je, moći uživati i u bogatoj eno i gastro ponudi.
Sutra, također u 20 sati u Festivalskoj dvorani, Kazališna grupa “Lectirum” iz Zagreba izvest će predstavu “U zajedničkom stanu”, dok će u Maloj dvorani krapinskog Pučkog otvorenog učilišta od 22 sata igrati i predstava “Krtice”, Kerekesh teatra iz Varaždina.
U nedjelju, 3. travnja počinje i GFUK po Zagorju, a u 20-ak će se gradova i općina izvoditi tri predstave – “Ufuraj se i pukni” Kerekesh teatra, “Političar” B GLAD Produkcije iz Zagreba i “Diogeneš”, zagrebačke Glumačke družine Histrioni.Tako će “Ufuraj se i pukni” igrati 3. travnja u Donjoj Bistri, “Političar” u nedjelju turneju počinje u Mariji Bistrici, a “Diogeneš”u Beletincu.

Kupovina ulaznica

Sve karte prodaju se po cijeni od 50 kuna, osim za grupne posjete od najmanje 20 osoba, kada je cijena karte 40 kuna.
– Ulaznice se prodaju na blagajni POU-a Krapina, radnim danom od 13 do 17 sati, a na dan predstave ulaznice se mogu kupiti dva sata prije početka, od 18 sati, dakako, ako nije rasprodana izvedba – rekao je predsjednik Udruge GFUK Adam Končić.
Ulaznice se mogu kupiti i putem internetske stranice www.ulaznice.hr i na ovlaštenim mjestima u sustavu ulaznice.hr, a o dostupnosti karata moći će se saznati i putem facebooka, na internetskoj stranici www.gfuk.hr te na broj telefona 049/371-750.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba