Kickboxing klub iz Bedekovčine

Zmajevci se s državnog prvenstva u Kostreni vratili s pet medalja

Objavljeno: 31.03.2016. mladenmandic

Kickboxing klub Zmaj iz Bedekovčine uspješno je nastupio na državnom prvenstvu u Kostreni, s kojeg su se vratili s pet osvojenih medalja. U konkurenciji 205 natjecatelja iz 49 klubova, u šest startova, Zmajevci su izborili tri finala i dva polufinala. Srebrnim medaljama okitili su se Diana Franke u light contactu za seniorke do 60 kg, Ivan Sovec u light contactu za seniore do 63 kg i Stjepan Sedak u pointfightingu za starije kadete do 47 kg. Brončane medalje osvojili su Ana Sovec u pointfightingu za starije kadetkinje do 42 kg i Patrik Ferenčić u pointfightingu za starije kadete do 57 kg. Nastupio je i Danijel Car koji je bio peti u light contactu za seniore do 74 kg.

Osim natjecateljskih uspjeha, klub je po prvi puta na nacionalnom prvenstvu imao i suca – Kristijana Vojakovića koji je sudio ring discipline. U ukupnom plasmanu Zmaj Bedekovčina je u konkurenciji 49 klubova, po uspješnosti bio na diobi devetog mjesta.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba