U subotu u Sv. Križu Začretju

Na Izložbi bučinog ulja sjeverozapadne Hrvatske 46 uzoraka

Objavljeno: 31.03.2016. mladenmandic

Ove subote u Roses Designer Outlet Centru u Svetom Križu Začretju bit će održana šesta Izložba bučinog ulja sjeverozapadne Hrvatske koju već tradicionalno organiziraju Krapinsko – zagorska, Varaždinska, Međimurska i Zagrebačka županija.

Prijavilo se 38 izlagača

Otvorenje izložbe bit će održano u dvorani iznad restorana Maxxx s početkom u 10.30 sati. Na Javni poziv za sudjelovanje na izložbi koji je bio otvoren od 15. do 24. veljače, prijavilo se 38 izlagača s ukupno 46 uzoraka bučinog ulja, što je najviše dosad. Od tog broja 37 uzoraka su toplo prešana, a devet su hladno prešana ulja. Iz Krapinsko – zagorske županije bit će izloženo 12 ulja, iz Varaždinske i Međimurske po 14 ulja, te iz Zagrebačke županije šest bučinih ulja.

Primjeri iz prakse

Nakon otvorenja i uvodnih obraćanja, u 10.45 sati iznijet će se i primjeri iz prakse poljoprivrednog učilišta SŠ Bedekovčina – “Kap zdravlja iz Zagorja”. U 11 sati slijedi ocjenjivanje ulja, a u 11.30 sati proglašenje najboljih te dodjela diploma i priznanja.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba