Projekt Erasmus+

Do 25. travnja mogućnost prijave za besplatan šestodnevni boravak na obiteljskom gospodarstvu i sudjelovanje na radionicama s ciljem povećanja zapošljivosti

Objavljeno: 31.03.2016. Jelena Jazbec

Hrvatski zavod za zapošljavanje poziva sve zainteresirane mlade osobe od 18 do 30 godina koje nisu zaposlene, u obrazovanju ili osposobljavanju, na sudjelovanje u međunarodnom ERASMUS+ projektu “Work it!”, koji će se održavati na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu u Kolenici pokraj Vrbovca, od 25. do 31. svibnja.

Neformalne metode učenja

Projekt je zamišljen kao razmjena mladih, tijekom koje oni kroz neformalne metode učenja nastoje naučiti kako povećati svoju zapošljivost. Cilj je osnažiti sudionike za pronalaženje posla, pomoći im zadržati posao, ali i pomoći im u planiranju buduće karijere. Sudionici će tijekom šestodnevne razmjene sudjelovati u raznim aktivnostima, kao što su samoprocjena vlastitih sposobnosti, samopredstavljanje, vođeno zamišljanje, igranje uloga s ciljem učenja rješavanja problemskih situacija na poslu, simulacija razgovora za posao, grupne rasprave i igre kojima se razvijaju vještine poželjne na većini radnih mjesta i drugo.

20 eura za putne troškove

Projekt organizira Udruga za pomoć djeci, invalidnim, starim i nemoćnim osobama “ZA osmijeh” iz Samobora, a partnerske zemlje su Rumunjska, Bugarska, Slovačka, Italija i Turska. Sudjelovanje u programu je besplatno, troškovi hrane i smještaja su pokriveni, a za sudionike iz Hrvatske predviđeno je i 20 eura za putne troškove. Svi zainteresirani prijaviti se mogu do 25. travnja. Ispunjenu prijavnicu potrebno je poslati na e-mail adresu: [email protected]. Prijavnicu možete pronaći na sljedećem linku: https://goo.gl/F4nnbL.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba