Podnesena kaznena prijava

Snimao spolni odnos s 14-godišnjakinjom, pa dvije godine kasnije prijetio objavom fotografija na internetu

Objavljeno: 30.03.2016. mladenmandic

Zbog spolnog iskorištavanja 14-godišnje djevojčice koju je upoznao na Facebooku, protiv tesara Zvonimira T. (26) s područja Zagorja, piše Jutarnji list, policajci su podnijeli kaznenu prijavu. Ako mu se dokaže krivnja, prijeti mu kazna od jedne do deset godina zatvora. U Policijskoj upravi krapinsko – zagorskoj rekli su nam kako nam o cijelom slučaju ne mogu davati nikakve informacije.

Eksplicitan sadržaj

Do prijave je došlo tek dvije godine kasnije kada je 26-godišnjak, danas 16-godišnjoj srednjoškolki, počeo prijetiti objavom fotografija i snimljenog video uratka eksplicitnog sadržaja na internetu. Navodno su maloljetnica i 26-godišnji mladić počeli konverzaciju na Facebooku. Nakon nekog vremena osjetili su međusobnu povezanost i dogovorili zajednički izlazak. On je zbog toga došao i kod nje u Zagreb. Ugodan razgovor u kafiću okončali su vožnjom njegovim automobilom po gradu, a onda i po okolici, a te prve večeri izlaska, došlo je i do seksualnog odnosa kojeg je Zvonimir navodno i snimao.

Izgubio kontrolu

U jesen prošle godine, za djevojku je počela agonija kad su joj počele pristizati njegove poruke kako će snimljene fotografije javno objaviti da ih svi vide. Nije poznato je li to bilo zbog njezine odluke o prekidu veze ili je pak u pitanju bilo nešto drugo. Sve je kulminiralo nedavno kad je 26-godišnjak izgubio kontrolu i počeo intenzivno prijetiti, pa se 16-godišnjakinja požalila svojim roditeljima koji su cijeli slučaj prijavili policiji.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba