Lakše i brže do posla

Sajam poslova Krapinsko – zagorske županije 12. travnja u Krapini

Objavljeno: 30.03.2016. mladenmandic

Proljetni dio Devetog Sajma poslova Krapinsko – zagorske županiji, u organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje – Područnog ureda Krapina, održat će se 12. travnja u Sportskoj dvorani Srednje škole u Krapini. Pokrovitelj Sajma poslova su Krapinsko – zagorske županije i Grad Krapine.

Izravan kontakt

Kako ističu u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, kroz Sajam poslova na jednom mjestu potiče se izravan kontakt između poslodavaca i potencijalnih radnika, potiče na aktivnost u traženju posla, omogućava partnerstvo svih dionika na tržištu rada, obavještava o mogućnostima obrazovanja, volontiranja, stipendiranja i cjeloživotnog učenja te naglašava važnost znanja i vještina potrebnih na tržištu rada.
U okviru Sajmova poslova organizirat će se okrugli stolovi, radionice, forumi, tribine i prezentacije na kojima će sudjelovati predstavnici Zavoda za zapošljavanje, poslodavci i posjetitelji.

Dan profesionalnog usmjeravanja

Kao dio aktivnosti Sajma organizirat će se i Dan profesionalnog usmjeravanja kako bi se učenicima završnih razreda srednjih škola približio svijet rada te da bi im se pružila prilika dogovaranja prvog zaposlenja, a učenicima osnovnih škola pomoglo pri odabiru svog daljnjeg školovanja.

Zavod za zapošljavanje Krapina obilježit će i Europski dan poslodavaca. Organizatori pozivaju sve nezaposlene osobe, poslodavce, učenike, maturante, studente i sve koji su zainteresirani za aktivno uključivanje na tržište rada da ga svakako posjete. (Mladen Mandić)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba