Prijave za radionicu “Volontiram i ja“, koja će se održati u Zaboku, otvorene do 12. travnja

Objavljeno: 30.03.2016. Jelena Jazbec

U četvrtak, 14. travnja, u terminu od 13 do 16 sati, u zabočkom Centru za mlade i nezavisnu kulturu – Zelena dvorana, održavat će se radionica pod nazivom “Volontiram i ja“. Namijenjena je sadašnjim i budućim volonterkama i volonterima, koji će u sklopu radionice saznati sve o zakonu o volonterstvu i pravnim okvirima, motivaciji volontera i vrstama volontiranja, volonterskom centru i servisu te ugovoru u volontiranju, potvrdama i volonterskoj knjižici.

Radionica se provodi u sklopu projekta “Volonterski centar VolontirAJMO“, koji provodi Mreža udruga Zagor, u partnerstvu s Društvom “Naša djeca“ Zabok, Gradom Zabokom i Krapinsko-zagorskom županijom. Projektom, koji sufinancira Ministarstvo socijalne politike i mladih, želi se doprinijeti razvoju i promociji volonterstva, razvoju civilnog društva i društvenom razvoju u KZŽ i gradu Zaboku kroz volonterstvo.
Svi zainteresirani za radionicu, prijaviti se mogu na e-mail adresu [email protected], najkasnije do 12. travnja. U prijavi je nužno navesti ime i prezime te kontakt broj. Radionica je besplatna, a broj sudionika ograničen je na dvadeset.

________________________________________________________________________________________________

Do 14. travnja primaju se prijave za radionicu “Rad s volonterima/kama”, namijenjenu organizacijama, ustanovama i institucijama

U ponedjeljak, 18. travnja, u Centru za mlade i nezavisnu kulturu, održat će se radionica pod nazivom “Rad s volonterima/kama”. Namijenjena je organizacijama/ustanovama/institucijama – organizatorima volontiranja. Osim teorijskog dijela, sudionici će u praktičnom dijelu raditi na obradi dokumentacije potrebne za rad s volonterima/volonterkama. Radionica će se provoditi u terminu od 13 do 16 sati, a također je dio projekta “Volonterskog centra VolontirAJMO”.
Svi zainteresirani mogu se prijaviti na e-mail adresu [email protected], a nužno je navesti ime, prezime, organizaciju/ustanovu/instituciju i kontakt broj. Prijave su otvorene do 14. travnja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba