Zagorje uskrsna igra

“Bajka na vašem dlanu, Zagorje na vašem ekranu”

Objavljeno: 29.03.2016. mladenmandic

“Bajka na vašem dlanu – Zagorje na vašem ekranu” – moto je je mobilne nagradne igre za Android / iOS mobilne uređaje i tablete pod nazivom “Zagorje uskrsna igra”.

Let balonom

– Dotaknite znamenitosti, povijest, tradicijske običaje i turističke atrakcije Zagorja u mobilnoj igri. Letite balonom kroz osam lokacija u Krapinsko – zagorskoj županiji, sakupljajte uskrsna jaja i osvojite vrijedne nagrade – poklon bonove u Roses designer outlet centru u Svetom Križu Začretju. Najbolji igrač osvojit će poklon bon u vrijednosti od 700 kuna, igrači od drugog do desetog mjesta ulaze u izvlačenje na kojem mogu osvojiti poklon bon u vrijednosti od 600 kuna, a igrači od 11. do 30. mjesta u nagradno izvlačenje na kojem mogu osvojiti poklon bon u vrijednosti od 500 kuna. Svi ostali mogu na nagradnom izvlačenju osvojiti poklon bon u vrijednosti od 500 kuna. Na svakoj lokaciji potrebno je u što kraćem vremenu skupiti sedam uskrsnih jaja, a rezultat je ukupno vrijeme koje je igrač ostvario u svih osam lokacija – ističu u Krapinsko – zagorskoj županiji.

iOS od 5. travnja

Igra se može preuzeti putem linka ispod ili upisom “Zagorje uskrsna igra” na Google Play odnosno App Store tražilici. Inačica za iOS mobilne uređaje i tablete biti će dostupna od 5. travnja. Pitanja i komentari mogu se slati na email [email protected].

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba