Pronađene Maša i Tara

Ksenija Čičko, baka i majka Tare i Maše: Hvala Bogu, sve se dobro završilo

Objavljeno: 25.03.2016. mladenmandic

U Policijskoj upravi krapinsko – zagorskoj potvrdili su nam da su sinoć pronađene Maša Peček (27) i njena petogodišnja kćer Tara, za kojima se tragalo od prekjučer. Više detalja o pronalasku, budući da je u slučaj uključena maloljetnica, nisu nam željeli otkriti.
Kontaktirali smo jutros i Mašinu majku Kseniju Čičko, iz čije su se kuće na adresi Naselje Tršinski 19 udaljile, koja nam je potvrdila da su joj sinoć iz policije javili da su joj kćer i unuka pronađene, ali su joj pritom zabranili govoriti bilo što o pronalasku.
– Pronašli su ih, ali ne znam gdje su, mogu vam tek reći da kod kuće još nisu. Više vam ne smijem reći. Ali hvala Bogu, sve se dobro završilo, rekla nam je Ksenija Čičko.

Podsjetimo, nestanak je policiji u srijedu oko 19 sati prijavila majka i baka nestalih – 52-godišnja Ksenija Čičko.

Krenule u vrtić

– Ujutro oko 6 sati otišla sam na posao u pekarnicu, a Maša je, kao što to svaki dan radi trebala oko osam, pola devet odvesti Taru u Dječji vrtić “Zipkicu”. No, kako poslijepodne kad sam se vratila kući s posla, ni Maše ni Tare nije bilo kod kuće, pokušala sam je dobiti na mobitel, ali nije mi se javljala. Budući da mi je sve postalo sumnjivo, otišla sam u vrtić, no tamo su mi rekli da Tara jučer nije ni dovedena. Pokušala sam kćer na mobitel dozvati još nekoliko puta, no mobitel je uvijek bio isključen. Tražila sam je i u nekoliko kafića po Zaboku u koje inače zalazi, no svi su mi rekli da je nisu vidjeli. Čula sam se i s Mašinim suprugom Krešom koji vozi kamion za jednog privatnika u Italiji, a kako ni on ništa nije znao, nestanak sam prijavila policiji – rekla nam je majka i baka nestalih, Ksenija Čičko.

Zadnje locirane oko Siska

Dodala je kako joj je kćer Maša već znala odlaziti od kuće na dan – dva, no nikad nije sa sobom vodila kćerku, no sada je i nju povela i zbog bojazni za unuku je i prijavila nestanak policiji.

Inače, dok smo boravili u njezinoj obiteljskoj kući, Kseniju su zvali i iz policije te su joj rekli da je Mašin mobitel lociran na području Siska.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter