Hrvatska zajednica županija

Do 31. svibnja raspisan foto natječaj “Volim svoju županiju”

Objavljeno: 23.03.2016. mladenmandic

Hrvatska zajednica županija pokrenula je foto natječaj “Volim svoju županiju”, čiji je cilj promoviranje prirodnih ljepota i kulturne baštine iz svih hrvatskih županija te poticanje snažnijeg regionalnog identiteta.
Tako želi potaknuti mlade umjetnike – amatere da sami stvaraju i razmišljaju o svojoj županiji kao destinaciji koja, osim svojih ljepota, nudi i zanimljive sadržaje prilagođene objavljivanju u novim medijima.
Nagrade se dodjeljuju u tri kategorije i to za najbolju fotografiju prema broju dijeljenja, prema broju lajkova te za najbolju fotografiju prema izboru stručnog žirija. Fotografije moraju biti snimljene isključivo na području Hrvatske, a svaki autor, odnosno autorica može poslati najviše tri fotografije. Moguće ih je predati isključivo online, putem Facebook aplikacije „Volim svoju županiju“ kojoj se pristupa putem službene Facebook stranice Hrvatske zajednice županija i službene internetske stranice. Dopuštene su tek minimalne korekcije na fotografijama, kao primjerice poravnanje, izrezivanje, oblikovanje ruba fotografije, kontrasta i boja.
Fotografije prikupljene putem natječaja Hrvatska zajednica županija koristit će isključivo u promotivne svrhe, a mogu se poslati najkasnije do 31. svibnja. Svi detalji, kao i uvjeti predaje fotografija bit će objavljeni na službenoj internetskoj stranici www.hrvzz.hr i Facebook stranici www.facebook.com/HrvatskaZajednicaZupanija.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba