Bolnica Sveta Katarina

Zagorski branitelji dobili sto vaučera od po 500 kuna za obavljanje pretraga

Objavljeno: 22.03.2016. mladenmandic

 

U Specijalnoj bolnici Sveta Katarina u Zaboku, hrvatskim braniteljima, članovima Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Podružnice Krapinsko – zagorske županije, uručeno je sto vaučera, odnosno poklon bonova od po 500 kuna u ukupnoj vrijednosti od 50.000 kuna, koje je Udruzi donirala Privredna banka Zagreb. Krajnji korisnici poklon bonova su članovi Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Podružnice Krapinsko – zagorske županije temeljem obaveza preuzetih iz Ugovora o donaciji i Odluke Podružnice za svakog člana na ime i broj iskaznice.

Horvatin i Pavliša

Inicijator i operativni provoditelj donacije bio je predsjednik UDVDR Ogranak Zabok Josip Horvatin, a donaciju je u ime zagorske Podružnice preuzeo predsjednik Podružnice Stjepan Pavliša. U ime Specijalne bolnice Sveta Katarina o donaciji i skrbi o zdravlju hrvatskih branitelja govorili su prof. dr. Dragan Primorac i ravnatelj Bolnice doc .dr. Igor Borić, a u ime Županije dožupanica Jasna Petek.
Kako nam je pojasnio predsjednik zagorske podružnice UDVDR-a Stjepan Pavliša, Privredna banka uplatila je novac Specijalnoj bolnici Sveta Katarina, a zagorski branitelji članovi udruge kojima će to biti potrebno dobit će vaučer kako bi što prije mogli platiti pretrage poput magnetske rezonance i drugih. Bude li mu potrebno, svaki branitelj moći će dobiti i dva vaučera, odnosno napraviti pretragu koja košta i tisuću ili više kuna.

Znak zahvalnosti

U znak zahvalnosti UDVDR Krapinsko -zagorske županije uručila je u znak zahvalnosti na donaciji uramljene zahvalnice Privrednoj banci Zagreb, njenom direktoru Boži Prki, prof. dr. Draganu Primorcu i Specijalnoj bolnici Sveta Katarina te majice za znakom Udruge i knjigom Zbornik radova dr.Franjo Tuđman kroz stoljeća.
Na donaciji su bili i članovi ogranka Zabok Željko Posavec, Nenad Ignacije Kužnar, Zvonko Vlahović i Nijaz Mulalić.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba