Miting Sv. Patrika Zagreb

Olimpovci osvojili devet medalja i četiri pokala namijenjena najboljima

Objavljeno: 22.03.2016. mladenmandic

Plivačice i plivači Olimpa Terme Tuhelj iz Tuheljskih Toplica nastupili su proteklog vikenda u Zagrebu na 12. Mitingu svetog Patrika koji je na plivalištu Utrina uspješno organizirao Plivački klub Novi Zagreb. Sudjelovalo je 745 natjecatelja iz 23 ponajbolja hrvatska kluba, a među njima, pod stručnim vodstvom sportskog direktora i profesora Ivice Androića i magistrice kineziologije Maje Bešenić, i 20 članova PK Olimpa – Terme Tuhelj. Nastupilo je sedam plivačica i 13 plivača koji su osvojili ukupno devet medalja – tri zlatne, četiri srebrne i dvije brončane te četiri pokala. Tesa Novak je bila zlatna na 50 leptir i 50 slobodno te brončana na 50 prsno.

U ukupnom zbiru četiri discipline osvojila je pokal za treće mjesto. Patrik Erceg bio srebrni na 50 prsno i osvojio pokal za treće mjesto, Mauro Šipek Glavač bio je zlatni na 25 leptir i srebrni na 25 metara te pokal za ukupno drugo mjesto leđno dok je Mia Hren bila srebrna na 25 leptir i 25 slobodno te brončana na 25 leđno i osvojila pokal za ukupno treće mjesto.

Za Plivački klub Olimp Terme Tuhelj na ovom natjecanju nastupili su Tesa Novak, Mia Hren, Jana Pavalić, Nika Horvat, Marija Žnidarec, Lori Šipek Glavač, Klara Šeatović, Patrik Erceg, Mauro Šipek Glavač, Bruno Ricijaš, Gašpar Futivić, Petar Pavalić, Roko Damiani, Andrija Anić, Viktor Ostriž, Toto Šipek Glavač, Pio Žnidarec, David Ricijaš, Leon Lončar i Manuel
Vorih. Plivačka sezona u punom je tijeku, a iduće natjecanje na kojem će nastupiti plivači iz Tuheljskih Toplica je međunarodnog karaktera početkom travnja u Celju.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba