Zvjezdica u Hollywoodu

Mijin osmjeh i karizma oduševili voditelja Stevea Harveyja, kojeg je čak učila hrvatski

Objavljeno: 22.03.2016. Jelena Jazbec

Mia Negovetić (13) svojim je nastupom u emisiji “Little Big Shots“, poznatog voditelja Stevea Harveyja, na velika vrata ušla na svjetsku pozornicu i oduševila američku publiku, ali i gledatelje diljem svijeta. No, Mia nije samo vrhunska pjevačica, nego i tinejdžerica specifične karizme i osobnosti, koja je svojim osmjehom, smislom za humor i pristupačnošću oduševila Stevea Harveyja tijekom kratkog razgovora neposredno prije njezinog velikog nastupa u Hollywoodu.

Školski nastup na Youtubeu

U studiju se pojavila sa širokim osmijehom, a prvo što ju je Harvey tražio bilo je da mu kaže nešto na hrvatskom jeziku.

– Bok, kako si – rekla mu je, a on je napravio facu kao da je to nešto što nikada ne bi mogao izgovoriti. Mia je tada prasnula u smijeh i zamolila ga da više pokuša izgovoriti. On joj se ‘smilovao’ i iskrivljenim hrvatskim dobro nasmijao Miju.
Potom je objasnio kako je uopće saznao za ovu talentiranu trinaestogodišnju Hrvaticu. Naime, nakon što je na Youtubeu pogledao snimku njezinog školskog nastupa, toliko se oduševio da je kontaktirao Hrvatsko veleposlanstvo i tako saznao broj telefona Mijine škole, a kasnije i broj telefona njezine majke. Na pitanje kako se osjećala kada je saznala da će nastupiti u Hollywoodu, Mia je rekla kako je bila toliko uzbuđena da je gotovo vrištala od sreće.

Slastičarka – pjevačica

Harveyja je zanimalo je li glazba zaista ono čime se Mia želi baviti u životu, na što je ona odgovorila kako osim pjevanja, istinski uživanju u pečenju kolača i torti i kako bi zapravo htjela biti slastičarka – pjevačica. Neposredno prije nastupa, Harvey je pohvalio Mijinu osobnost, a potom je pustio na scenu, gdje je izvedbom hita “Listen“ popularne Beyonce izazvala ovacije publike u studiju.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba