“Razigrani mozak“

Dječjim radionicama u Mariji Bistrici završilo obilježavanje “Tjedna mozga“ u Krapinsko-zagorskoj županiji

Objavljeno: 21.03.2016. Jelena Jazbec

U nedjelju je u Krapinsko-zagorskoj županiji završio “Tjedan mozga“, u sklopu kojega je tijekom proteklog tjedna održano jedanaest predavanja i nekoliko radionica.

Čak sedam predavanja održano je u Mariji Bistrici, gdje su ovog vikenda na rasporedu bile dvije radionice za djecu – “Brain Gym“, koju su vodile Koraljka Žepec, Hrvojka Forjan i Daniela Poljak, i “Razigrani mozak“, koju su vodile Petra Friščić i Lucija Popek iz Udruge mladih Marija Bistrica.

Osim Marije Bistrice, tri su predavanja održana u Gradskoj knjižnici u Zaboku, a jedno u predavaonici Općine Zlatar Bistrica. “Tjedan mozga“ u KZŽ organizirala je dr. Sanja Kovačić. Koordinator za Mariju Bistricu bio je Srđan Džakula, za Zlatar Bistricu Ančica Pečatnik, a za Zabok Branka Vrbanec. U organizaciji su sudjelovali i Županijsko povjerenstvo Hrvatske liječničke komore za KZŽ, Hrvatska liječnička komora, Hrvatsko društvo za neuroznanost, Hrvatski institut za istraživanje mozga, Centar za odgoj i obrazovanje Zajezda, Odbor za zdravlje i socijalnu skrb Općine Marija Bistrica, Gradska knjižnica Zabok te Udruga žena “Škrinjica“ i Dječji vrtić “Zlatni dani“ iz Zlatar Bistrice.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba