Cestogradnja

Do 31. ožujka pomaknut rok na izgradnji državne ceste kroz Zlatar

Objavljeno: 19.03.2016. mladenmandic

Unatoč najavi da će radovi na rekonstrukciji državne ceste D-29 kroz Zlatar biti gotovi do 21. ožujka, rokovi su ipak malo pomaknuti. Izvode se radovi na izgradnji propusta preko potoka Rieka kod Bajzekovog sela, trenutno se također izvode radovi na izradi klina na upornjaku, dok su klin i prijelazna ploča na drugom upornjaku završeni. Zbog vremenskih neprilika, radovi su bili usporeni te je novi predviđeni rok završetka propusta 31. ožujak.
Radovi u Sajmišnoj ulici napreduju smanjenim intezitetom, također zbog kiše, te je još potrebno izvesti radove na kolničkoj konstrukciji prometnice, rekli su u Hrvatskim cestama.

Ukoliko vremenski uvjeti dopuste, radovi u Sajmišnoj ulici završit će do 12. travnja. Privremena regulacija prometa trajat će do završetka svih radova, tj. Sajmišna ulica će biti zatvorena za sav promet do polaganja asfaltnih slojeva. Obzirom na trenutno stanje radova, u Hrvatskim cestama očekuju da će najavljeni rok završetka svih radova 1. svibanj biti ispoštovan, ukoliko vremenske prilike to i dopuste. Promet se i dalje odvija obilaznim pravcima, odnosno vozila mase do 3,5 tone voze kroz Bajzekovo Selo.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba