Promocija Zagorja

Veleposlanice i supruge veleposlanika u utorak u posjeti Zagorju

Objavljeno: 18.03.2016. mladenmandic

 

Turistička zajednica za područja Kumrovec, Desinić i Zagorska Sela, ugostit će u utorak članice Međunarodnog kluba žena Zagreb – IWC. Međunarodni klub žena IWC je nevladina, neprofitna udruga, osnovana prije 23 godine sa ciljem promocije Hrvatske i pomoći strankinjama koje dolaze u Hrvatsku, da se što bolje snađu i uključe u svakodnevni život. Međunarodni klub žena okuplja veleposlanice ili supruge veleposlanika u Hrvatskoj, poslovne žene strankinje ili supruge poslovnih ljudi stranaca koji djeluju u Hrvatskoj i žene strankinje koje iz drugih razloga borave ili žive u Hrvatskoj.

Povod za organiziranje izleta u Zagorje je suradnja s Mini mljekarom “Veronika” iz Desinića, čiji će proizvodni pogon i kušaonicu prvo posjetiti.
Kako nam je rekao predsjednik Turističke zajednice Kumrovca, Desinića i Zagorskih Sela Milan Kladnički, Međunarodnom klubu žena predstavit će se i druge zagorske turističke atrakcije – Dvor Veliki Tabor, Dvorac Miljana, Muzej Staro selo Kumrovec i spomenik “Lijepoj našoj” u Zelenjaku.
Gošće će ugostiti i Klet Grešna gorica i Villa Zelenjak – Ventek, a dobrodošlicu će im poželjeti i župan Krapinsko – zagorske županije Željko Kolar, načelnici općina Desinić, Zagorska Sela i Kumrovec, kao i domaćini navedenih​ muzeja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba