Krapina, Tuhelj, Lobor

Održana natjecanja podmlatka i mladeži Crvenog križa

Objavljeno: 15.03.2016. mladenmandic

U Krapini najbolja ekipa podmlatka OŠ Augusta Cesarca, a kod mladeži prva ekipa SŠ Krapina

Gradsko društvo Crvenog križa Krapina održalo je Gradsko natjecanje ekipa podmlatka i mladih Crvenog križa u pružanju prve pomoći. Prvo mjesto u kategoriji podmlatka osvojila je ekipa OŠ Augusta Cesarca iz Krapine s osvojenih 103,10 od ukupno mogućih 120 bodova, drugo mjesto ekipa OŠ Ljudevita Gaja iz Krapine s 89,36 i treće mjesto ekipa OŠ Đurmanec sa 82,16 boda. Pobjednička prva ekipa mladih iz SŠ Krapina osvojila je 100,14 od ukupno mogućih 120 bodova. Ekipa Srednje škole Krapina1 i ekipa podmlatka iz OŠ Augusta Cesarca Krapina predstavljat će Gradsko društvo na Međužupanijskom natjecanju koje će se održati u Pregradi, gdje će nastupiti prvoplasirane ekipe podmlatka i mladih iz Međimurske, Varaždinske i Krapinsko – zagorske županije.


 

Natjecanje Gradskog društva Crvenog križa Klanjec – najbolja OŠ Lijepe naše iz Tuhlja

Natjecanje podmlatka Crvenog križa u organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Klanjec održano je u tuheljskoj OŠ Lijepe naše. Na natjecanju su nastupile četiri ekipe. Najbolja je bila ekipa iz OŠ Lijepe naše iz Tuhlja (mentor Davor Žažar) s osvojenih 110, 50 bodova, drugo mjesto zauzela je ekipa iz OŠ Josipa Broza Kumrovec sa 81,10 bodova, a 3. i 4. mjesto zauzele su dvije ekipe iz OŠ Pavla Štoosa iz Kraljevca na Sutli s osvojenih 75,02 odnosno 68,96 bodova. Pobjednička ekipa predstavljat će Gradsko društvo na Međužupanijskom natjecanju u Pregradi.


 

Natjecanje Crvenog križa Zlatar – kod osnovaca najbolja OŠ Mače, a kod srednjoškolaca SŠ Zlatar

U loborskoj OŠ Franje Horvata Kiša Lobor održano je natjecanje mladih i podmlatka Gradskog društva CK Zlatar. U kategoriji podmlatka natjecalo se sedam ekipa, a prvo je mjesto osvojio je podmladak Crvenog križa OŠ Mače pod vodstvom vjeroučiteljice Sandre Sviben. Drugo mjesto pripalo je OŠ Zlatar dok je treća bila ekipa Područne škole Hrašćina. U kategoriji mladeži CK nastupile su ekipe Srednjih škola Zlatar i Konjščina, a uspješniji su bili zlatarski srednjoškolci s mentoricom Ivanom Haramustek.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba