Tuheljske Toplice

Proglašeni najbolji hrvatski strijelci u prošloj godini

Objavljeno: 13.03.2016. mladenmandic

U Termama Tuhelj u Tuheljskim Toplicama, održana je redovna godišnja skupština Hrvatskog streljačkog saveza. Uz podnošenja izvješća o radu, proglašeni su i najbolji strijelci u Hrvatskoj za 2015. godinu.

To su Snježana Pejčić iz Streljačkog društva Lokomotiva Rijeka i Petar Gorša iz Dalmacijacementa Solin u gađanju puškom, Marija Marović iz Dalmacijacementa i Uroš Kačavenda iz SD Osijek u gađanju pištoljem, Josip Glasnović iz Streljačkog društva G.A.J. Dubrava u gađanju letećih meta, te Valentina Pereglin iz SD Dubrava 1094 i Andrej Krstinić iz Streljačkog kluba DUB Malinska u gađanju samostrelom.
Za osvojene medalje prošle godine, prigodnim plaketama nagrađeni su svi dobitnici medalja i plaketa. Iz Zagorja priznanja su dobili Martin Oborovečki za drugo mjesto pojedinačno i prvo mjesto ekipno na Svjetskom prvenstvu u samostrelu field u kategoriji kadeta, te Damir Oborovečki za trenerske uspjehe.

Prošla je godina inače za hrvatske strijelce bila izuzetno uspješna jer je osvojeno 28 pojedinačnih i ekipnih medalja na svjetskim i europskim prvenstvima te svjetskim kupovima. U Hrvatskom streljačkom savezu su posebno ponosni na osvajanje čak sedam olimpijskih kvota za ovogodišnje Olimpijske igre u Rio de Janeiru.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba