Zagorski povrćari i cvjećari

“Nastavit ćemo kontinuiran rad na povećanju proizvodnje i prodaje”

Objavljeno: 13.03.2016. mladenmandic

U prostorijama Vatrogasnog doma u Poznanovcu, održana je godišnja skupština Udruge uzgajivača i prerađivača povrća i uzgajivača cvijeća Krapinsko – zagorske županije. Predsjednica udruge Katarina Ptičar podnijela je izvješće o radu te se posebno zahvalila Darku Antoninu i Dragici Tresk Penezić iz Poljoprivredno savjetodavne službe i Zdravku Matotanu za stručno – edukativni posjet OPG-u u Jalžabetu, te organizaciju tečaja za osposobljavanje za sigurnu primjenu i rukovanje pesticidima.

Govoreći o planovima za ovu godinu, rekla je kako će se nastaviti aktivnosti i kontinuiran rad na povećanju proizvodnje i prodaje. Na Skupštini je bio i zamjenik župana za gospodarstvo Anđelko Ferek – Jambrek koji je istaknuo važnost stalne edukacije zbog čega Županija i sufinancira različite edukacije, tečajeve i stručno – edukativna putovanja. Pozvao je poljoprivrednike da u svojem razvoju koriste mogućnosti koje imaju u Županiji – poput kabineta za analizu tla u SŠ Bedekovčini ili projektnih stručnjaka u Lokalnim akcijskim grupama te Zagorskoj razvojnoj agenciji.

Zagorske povrćare i cvjećare na Skupštini su pozdravili i čelni ljudi Bedekovčine i Marije Bistrice Darko Ban i Josip Milički.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba