Poziv za pristupanje u članstvo LAG-a “Zeleni bregi”

Objavljeno: 11.03.2016. mladenmandic

Grad Zlatar uputio je ovih dana poziv zainteresiranim obrtima, udrugama, OPG-ima, trgovačkim društvima i ustanovama, na pristupanje u članstvo LAG-a “Zeleni bregi”. Na web stranicama Grada Zlatara može se preuzeti potrebna dokumentacija za članstvo, koja se dostavlja u Ured LAG-a u Mariji Bistrici.

Brojne povlastice

Članstvo u LAG-u donosi povlastice, poput aktivnog uključivanja u predlaganje i izradu zajedničkih projekata u razvoju područja gdje LAG djeluje, povezivanje sa subjektima iz drugih članica LAG-a i dobivanje novca za provođenje vlastitih ili zajedničkih projekata. Obaveza članica je godišnja članarina, koja je na nedavno održanoj skupštini LAG-a Zeleni bregi, utvrđena u visini od 100 kuna godišnje za OPG-ove, obrte i udruge i 200 kuna godišnje za javne ustanove, turističke zajednice i trgovačka društva.

Priprema za prijavu projekata

LAG Zeleni bregi inače sada je u pripremi za prijavu projekata na mjeru iz programa ruralnog razvoja, gdje se očekuje oko 1,4 milijuna eura, iz čega bi se financiralo 90-ak projekata s područja LAG-a.

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba