Povjerenstvo za priznanja

Za županijska priznanja predloženo 14 kandidata – za Plaketu za životno djelo Viktor Crnek

Objavljeno: 09.03.2016. mladenmandic

Povjerenstvo za priznanja zagorske Županijske skupštine je na svojoj trećoj sjednici održanoj u ponedjeljak, utvrdilo Prijedlog odluke o dodjeli priznanja Krapinsko – zagorske županije koji će prije održavanja 18. sjednice Županijske skupštine biti dostavljen članicama i članovima Skupštine.
Povjerenstvo za priznanja na čelu s predsjednicom Vlastom Hubicki, razmotrilo je inicijative za dodjelu priznanja pristigle u sklopu Javnog poziva objavljenog 29.siječnja te je za priznanja Krapinsko – zagorske županije predložilo 14 kandidata.

Doprinos ugledu i promociji

Za dodjelu Plakete Krapinsko – zagorske županije za životno djelo predlaže se Viktor Crnek, za dodjelu Plakete za doprinos ugledu i promociji Krapinsko – zagorske županije u zemlji i svijetu predlaže se Radio Kaj te Hrvatski savez informatičara za program Zimske škole informatike. Za dodjelu županijske Plakete za iznimno postignuće u protekloj godini, Povjerenstvo predlaže Udrugu Sveta Ana za pomoć djeci s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom te Udrugu mladih Feniks. Za dodjelu županijske Povelje predlažu Miru Pižir – idejnu začetnicu i organizatoricu recitala ljubavne poezije Željka Boc, Udrugu veterana Specijalne policije Domovinskog rata Barun, 103. brigadu Hrvatske vojske, Ivu Šućura, Udrugu distrofičara Krapina, Kostel Promet d.o.o. Pregrada, Aquafil CRO, d.o.o. Oroslavje, Ženski nogometni klub Pregrada, te tvrtku Štefan d.o.o. iz Kumrovca.

Konačna odluka

Članice i članovi Županijske skupština će o ovom prijedlogu raspravljati i na idućoj sjednici kada bi trebali i donijeti konačnu odluku o dobitnicima županijskih priznanja koja će se dodijeliti na svečanoj sjednici Županijske skupštine.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba