Crveni križ Krapina

Useljenje u nove prostore planira se u travnju

Objavljeno: 09.03.2016. mladenmandic

Krapinsko Gradsko društvo Crvenog križa nastavlja s radovima oko uređenja poslovnog prostora u Ulici Frana Galovića 7. U tijeku su keramičarski radovi, a nakon toga slijedi postavljanje stolarije, soboslikarski radovi i postavljanje centralnog grijanja. Useljenje u novouređene prostore planirano je tijekom travnja ove godine.

U krapinskom Crvenom križu nadaju se da će uz pomoć građana, donatora, jedinica lokalne samouprave i drugih, do kraja godine u potpunosti dovršiti projekt. Za ukupno dovršenje investicije potrebno je još oko 130.000 kuna, a svim dosadašnjim donatorima i građanima koji su se uključili u provođenje tombole Crvenog križa zahvaljuju na vrijednim donacijama.


U subotu u OŠ Ljudevita Gaja natjecanje mladih iz pružanja prve pomoći

Voditelji mladeži u osnovnim školama i Srednjoj školi Krapina uložili su proteklih tjedana mnogo truda i vremena u obučavanju ekipa osnovnoškolskih i srednjoškolskih ekipa krapinskog Crvenog križa – u OŠ Augusta Cesarca, OŠ Ljudevita Gaja, OŠ Đurmanec, OŠ Jesenje, OŠ Antuna Mihanovića Petrovsko, OŠ Side Košutić Radoboj i Srednje škole Krapina za Gradsko natjecanje mladih iz pružanja prve pomoći. Natjecanje će se održati u subotu 12. ožujka u OŠ Ljudevita Gaja Krapina od 9 do 13.30 sati.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba