Branitelji i umirovljenici

Informatički tečaj u Zaboku završio 21 polaznik

Objavljeno: 08.03.2016. mladenmandic

U Zaboku je završen tečaj informatičkog opismenjavanja hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji te umirovljenika članova županijskog HSU-a. Tečaj koji je organizirala Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata – Podružnica krapinsko – zagorska, Ogranak Zabok i ŽO Hrvatske stranke umirovljenika s uspjehom je pohađao 21 polaznik.

Tečaj informatičkog opismenjavanja među braniteljima i umirovljenicima, rekli su nam organizatori tečaja, organiziran je s namjerom da se u sustav korištenja informatičke tehnologije uključi i onaj dio populacije koji se nije u sustavu svog obrazovanja imao priliku upoznati s informatikom.

Za trajanja pet dana tečaja kojega su vodili hrvatski branitelji Goran Šoštar i Zvonko Vlahović, polaznici su upoznati s osnovama programskog paketa Word i korištenjem društvenih mreža te korištenjem interneta kao alata za dobivanje potrebitih informacija. Sve polaznike tečaja zbog svoje odvažnosti da se uhvate u koštac s računalom i za njihovu umirovljeničku hrabrost nagradila je svojom knjigom zamjenica zabočkog gradonačelnika Nevenka Gregurić, a diplome i knjige je nazočnim polaznicima u ime pokrovitelja Grada Zaboka osobno uručio gradonačelnik Zaboka Ivan Hanžek.
Predsjednik UDVDR Ogranak Zabok Josip Horvatin zahvalio se za pomoć u organizaciji i provedbi tečaja te je predao zahvalnice Gradu Zaboku, HSU-u i Nevenki Gregurić.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba