Veliki uspjeh Bedekovčana

Kickboxing klub “Zmaj“ s 27 odličja najtrofejniji klub na 3. Međunarodnom kupu “Zabok open 2016“

Objavljeno: 07.03.2016. Jelena Jazbec

Kickboxing klub “Zmaj“ iz Bedekovčine na subotnjem je 3. Međunarodnom kickboxing kupu “Zabok open 2016“ u tatami disciplinama pointfighting, light contact i kick light za sve dobne skupine, bio najtrofejniji klub. U konkurenciji od 304 natjecatelja iz 28 klubova, “Zmaj“ je osvojio 27 odličja, od čega 12 zlata, dobio pehare kao najuspješniji klub u disciplinama light contact i kick light, a ujedno je imao petoricu najboljih pojedinaca po dobnim skupinama i disciplinama.


Antoneli Cesarec iz Kickboxing kluba Krapina dva prva mjesta

Iz Kickboxing kluba Krapina, sudjelovala su tri borca u point fightingu. Šestogodišnji Jan Tušek na svom prvom turniru nastupio je u dvije kategorije pa je u kategoriji učenika početnika do 28 kg osvojio 3. mjesto, kao i u kategoriji učenika do 28 kg. Ana Cesarec u kategoriji seniorki + 70 kg u polufinalnoj je borbi izgubila od bolje i iskusnije protivnice te je također osvojila 3. mjesto.

Antonela Cesarec u kategoriji djevojčica do 32 kg nakon dvije uvjerljive pobjede osvojila je 1. mjesto, a pobjednički niz nastavila je i u kategoriji + 32 kg, gdje također pobjedila.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba