Natjecanje osnovnoškolaca

Laura Čehulić i Jelena Daković najbolje iz hrvatskog jezika

Objavljeno: 05.03.2016. mladenmandic

U Osnovnoj školi „Matija Gubec” u Gornjoj Stubici, održano je Županijsko natjecanje osnovnoškolaca iz hrvatskog jezika. U kategoriji učenika osmih razreda prvo mjesto osvojila je Laura Čehulić iz OŠ Zlatar Bistrica, drugo mjesto pripalo je Chiari Krtak iz OŠ Krapinske Toplice, a treće mjesto osvojio je Ivo Veverec iz OŠ Oroslavje.

Među učenicima sedmih razreda najbolja je bila Jelena Daković iz OŠ Augusta Cesarca iz Krapine, drugo mjesto zauzela je Leonarda Sirovec iz OŠ Oroslavje, a treće mjesto Lucija Seljan iz OŠ Veliko Trgovišće.

U kategoriji učenika sedmih razreda natjecalo se sedam učenika, dok je natjecanju u kategoriji osmih razreda pristupilo devet učenika.
Na državnu će razinu natjecanja biti pozvano do 25 najuspješnijih učenika po kategoriji koji na temelju bodovnoga poretka, složenog prema rezultatima postignutim na županijskim natjecanjima, steknu pravo sudjelovanja na državnome natjecanju.
Osim u sudjelovanju na natjecanju, učenici su u slobodno vrijeme do objave rezultata, razgledali i dvorac Oršić te spomenik Seljačkoj buni i Matiji Gupcu u Gornjoj Stubici.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba