5. INA RALLY KUMROVEC

Utrke ovog petka i subote u Tuheljskim Toplicama i Kumrovcu

Objavljeno: 02.03.2016. Jelena Jazbec

Na Zivtovom trgu u Zaboku je održana promocija Međunarodnog rally natjecanja pod nazivom “5. INA RALLY KUMROVEC 2016.“, koje će se u Kumrovcu i Tuheljskim Toplicama održavati 4. i 5. ožujka, u organizaciji Auto kluba “Delta Sport“ iz Zagreba, Općine Kumrovec i “Termi Tuhelj“. Posjetitelji su na promociji na jednom mjestu mogli vidjeti izložene rally automobile i izboriti nagrade partnera utrke. Također su dobili i sve informacije o prvom natjecanju nove rally sezone.

Uspjela promocija

– Promocija je uspjela, više stotina prolaznika i gostiju izbliza je razgledalo natjecateljska vozila koja će idućeg vikenda nastupiti na 5. INA Rallyu Kumrovec. Posjetiteljima smo dali savjete na kojim pozicijama gledati utrku, ali i ukazali im na sigurnosne savjete kojih se trebaju pridržavati na svim automobilističkim natjecanjima. Time je ostvaren jedan od važnih ciljeva našeg kluba – edukacija – izjavio je u Zaboku Dino Deljkić, predsjednik AK Delta Sport.
Rok za prijavu na natjecanje istekao je u petak, 26. veljače, a organizatori su iznimno zadovoljni brojem prijava.

Ukupno 76 vozača

– Više sam nego zadovoljan s ukupno 76 prijava vozača iz ukupno sedam zemalja. Prvi put Rally Kumrovec dobiva interkontinentalni karakter, jer Zoltan Kovacs posjeduje kanadsku licencu. Pripreme su u završnoj fazi, spremamo i nekoliko značajnih noviteta, o kojima ćemo više govoriti u danima koji dolaze – najavio je direktor rally natjecanja Željko Štefanić.
Pokroviteljica natjecanja je predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba