Izvještajni sabor UDVDR-a u Budinščini

Braniteljska udruga djetetu hrvatskog branitelja iz Krapinice donirala računalo

Objavljeno: 02.03.2016. mladenmandic

Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata, podružnica Krapinsko-zagorske županije, održala je u Budinščini Izvještajni sabor. Uz godišnje Izvješće o radu Podružnice, donesena su i Temeljna pravila Podružnice te Plan rada i Financijski plan za ovu godinu. Uz domaćina Sabora, načelnika općine Budinščina i člana Udruge Radovana Hercigonju, nazočni su bili i župan Željko Kolar te saborski zastupnik i predsjednik zagorskog HDZ-a Žarko Tušek.

Udruga je hrvatskom branitelju iz Krapinice Milanu Mešnjaku donirala osobno računalo, kojem se najviše razveselio osnovnoškolac Petar. Uz predsjednika podružnice Stjepana Pavlišu, obitelj Mešnjak posjetio je i načelnik Radovan Hercigonja, predsjednik Kluba UDVDR Zabok Josip Horvatin, te Marijan Putanec i Nijaz Mulalić.

Pavliša i Hercigonja u kratkom obraćanju na Izvještajnom saboru su rekli su da je potrebno pomagati svim hrvatskim braniteljima i njihovim obiteljima, neovisno o tome kakva bila trenutačna „financijska slika“ hrvatskih braniteljskih udruga.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba