Prezentacija zagorskog turizma

“Bajka na dlanu” promovirana i u Belgiji

Objavljeno: 02.03.2016. mladenmandic

Turistička zajednica Krapinsko – zagorske županije nastavila je promociju “Zagorja – Bajke na dlanu” na emitivnim tržištima. Tako je uz podršku predsjedništva Hrvatske turističke zajednice i predstavništva u Belgiji, održana promocija Zagorja od 26. do 29. veljače kroz Road show u Bruxellesu te predstavljanje na turističkom sajmu u Antwerpenu.

U sklopu Road show-a, na središnjem kolodvoru u Bruxellesu, održano je predstavljanje turističke ponude – smještaj, wellness & spa, kultura, tradicija, gastronomija, biciklizam i ostali sadržaji Krapinsko – zagorske županije. Uz informatore koji su prezentirali projekt “Zagorje – Bajku na dlanu, prezentaciji su nazočili i kostimirani Neandertalci, predstavnici udruge Spiljski medvjed, koji su vjerno dočarali život krapinskog pračovjeka te pobudili veliko zanimanje posjetitelja.

Projekt “Zagorje – Bajka na dlanu” prezentirano je i u Antwerpenu u sklopu specijaliziranog sajma “Fiets en Wandelbeurs” održanog 27. i 28. veljače. Posjetiteljima je prezentirana bogata turistička ponuda Krapinsko – zagorske županije od strane turističkih djelatnika zagorske Turističke zajednice, predstavnika hotela Termi Tuhelj, Termi Jezerčica i Turističkog sela Vuglec Breg. Prezentaciju je također podržala i Hrvatska gospodarska komora, Županijska komora Krapina.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba